Crowdfunding bij SlimmerSamen

Klaar om die lang gekoesterde droom waar te maken?
Met crowdfunding bij SlimmerSamen zorg je voor financiering én vergroot je je zichtbaarheid voor jouw initiatief in de regio Noord Holland Noord. Crowdfunding is een alternatief financieringsmodel, waarbij niet de bank of overheid, maar ‘de crowd’ de middelen beschikbaar stelt om jouw plan te realiseren. Daarmee is crowdfunding méér dan alleen geld ophalen. Of je nu beginnend of gevestigd bent, of je een nieuw plan hebt of je onderneming wil uitbreiden, de crowd helpt je verder.

Maak je plan waar met de crowd
Als jij bereid bent campagne te voeren, zorgt de gemeente Alkmaar dat jij een crowdfundingcoach krijgt. Door actief campagne te voeren creëer je op een positieve manier aandacht voor jouw plan, toets je het bij een breed publiek en heb je de kans een grote groep nieuwe fans aan je te binden. Zo kan je snel aan de slag en maak je jouw plannen waar! Lees hier meer over de verschillende campagnevormen van SlimmerSamen.

Start een crowdfundingcampagne
Wij helpen je bij het opzetten van je crowdfundingcampagne. Met een coach bepaal je jouw doelbedrag en strategie om dit op te halen. Je gaat jouw eigen webpagina inrichten op het platform en maakt een campagnestrategie om aandacht voor je plan te genereren. Je wordt hierbij persoonlijk begeleid door een ervaren crowdfundcoach van CrowdAboutNow. Hij/zij helpt je om alles uit je campagne te halen. Ook kunnen we je in contact brengen met andere ondernemers uit de regio en activeren we onze eigen achterban. Cofinanciering met banken, fondsen of (lokale) overheidsgelden is hierbij een optie. Meld je aan en start met ons je campagne.

Waarom crowdfunden bij SlimmerSamen?

  • - Je start een campagne die synchroon loopt op crowdfundplatform CrowdAboutNow.
  • -Je hebt de keuze om een campagne op basis van donaties, leningen of aandelen te starten.
  • - Jouw persoonlijke crowdfundingcoach wordt door de gemeente Alkmaar gefinancierd en helpt je bij de opzet en uitvoering van jouw campagne.
  • - We brengen je in contact met andere crowdfunders die hetzelfde traject doorlopen.
  • - We helpen je jouw plan bekend te maken in de regio door jou te ondersteunen in de communicatie.
  • - Je maakt kans op een aanvullende subsidie van de Gemeente Alkmaar.

Klaar om te crowdfunden? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Dan helpen wij je verder. Ondertussen kun je al aan de slag met voorbereidingen. Lees hier drie tips voor crowdfunding.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×